Bericht van de Oudervereniging

In week 3 is de Oudervereniging weer bij elkaar gekomen om de schoolactiviteiten te bespreken.
Zoals beloofd houden we u op de hoogte over wat wij hebben besproken.
Hieronder de belangrijkste punten:

• Het Sinterklaasfeest is goed verlopen. Geen noemenswaardige aandachtspunten. Werkgroep was tevreden.
  • Het Kerstfeest is goed verlopen. Kerst 2016 was anders dan anders. Geen kerstdiner, maar een ontbijt en een kerstverhaal in de wijk. Veel positieve reacties. Het kerstcafé in de aanbouw (de Waterspiegel) was zeer geslaagd en druk bezocht. Aandachtspunten: ouders zouden graag eerder geïnformeerd willen worden over de kerstactiviteiten. De kerstwandeling door de wijk was onder etenstijd. We hebben geluiden van ouders gehoord dat dit privé best lastig was in te plannen in verband met het eten thuis. Wij gaan deze punten meenemen voor het kerstfeest 2017.

Vooruitblik activiteiten
- Carnaval
- Pasen
- Koningsspelen

Voor de genoemde komende activiteiten zijn wij ook gevraagd voor de werkgroepjes.
Wij zullen samen met het team zorgen voor wederom leuke activiteiten voor de kinderen.

Tevens hebben wij de vraag bij het team neergelegd wanneer de uitkomst van de enquête over het continurooster teruggekoppeld wordt naar de ouders.

Voor vragen en/of opmerking aan de Oudervereniging kunt u mailen naar ov@jozefschool.wsko.nl.
U kunt ook één van de ouders aanspreken als u een vraag of opmerking heeft.
Hieronder de lijst met leden en in welke groep je de ouders kunt vinden;

Voorzitter: Jessica van Mil (moeder van Ad, groep 8b)
Penningmeester: Robert Brabander (vader van Karlijn, groep 8a)
Secretaris: Jeffrey Spraakman (vader van Bo, groep 3a)
Actieve Leden: Wendy van der Meer (moeder van Jayden en Dustin, groep 5a en 8b)