Jumbo spaaractie

Van woensdag 7 september t/m dinsdag 11 oktober 2016 kunnen klanten bij Jumbo Supermarkt in Wateringen sparen voor diverse basisscholen.Wij hebben ook de St. Jozefbasisschool hiervoor ingeschreven.
Samen met familie en vrienden kunt u sparen voor spel- en leermaterialen voor de/uw kind(eren).

Hoe werkt de actie
Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van € 10,- een schoolpunt met een code. U kunt de punten toewijzen aan onze school.

Hoe meer punten u voor onze school verzamelt, hoe meer wij kunnen besteden aan spel- en leermaterialen voor uw kind(eren). Aan het einde van de actie verdeelt de Jumbo het beschikbare budget over alle deelnemende scholen op basis van het aantal ontvangen schoolpunten. Iedere school krijgt dan een cheque uitgereikt waarmee aankopen kunnen worden gedaan uit een grote selectie producten van gerenommeerde schoolleveranciers.

Hoe werkt het toewijzen van de punten?

• In onze hal komt een dropbox te staan waar u de punten in kunt doen. Wij zullen dan zelf de punten toewijzen aan onze school via de website van de Jumbo.
  • Bij de supermarkt Jumbo Wateringen komt ook een dropbox te staan van onze school. U kunt de punten dan direct achterlaten na het boodschappen doen. Wij halen deze punten zelf op.
  • Of misschien wilt u het zelf doen. Op de website www.jumbosparenvoorjeschool.nl kunt u heel eenvoudig de punten toewijzen aan de St. Jozefbasisschool. Let op: bij het zoeken naar onze school in het zoekveld: vul Jozefbasisschool in in plaats van Jozefschool.

Wat zou het leuk zijn als jullie meesparen voor onze school. Laten we met z’n allen ons best doen om zoveel mogelijk punten te verzamelen.

Samen met jullie kunnen wij sparen voor spel- en leermaterialen voor de kinderen op onze school.

Wij hebben drie spaardoelen gekozen uit de rubriek Didactiek. Wij willen graag extra techniekmaterialen aanschaffen voor de kinderen.