Loftrompet 2018

Meester Norad heeft de Loftrompet 2018 gewonnen.
Deze prijs, een initiatief van de landelijke Stichting Méér Muziek in de Klas, wordt uitgereikt aan een groepsleerkracht die zich bijzonder heeft ingezet voor muziekonderwijs.
U zult begrijpen dat wij enorm trots zijn op Norad. Het is mooi dat zijn enthousiasme en inzet om meer muziek de klas in te brengen nu beloond wordt met deze prijs. De Loftrompet bestaat uit een trofee en een geldprijs van € 5000,-, om te besteden aan een impuls op muziekonderwijs op de school van de winnaar en verdere professionalisering.

De prijs werd uitgereikt tijdens Het Kerst Muziek Gala, waar meester Norad met de hele klas naar toe mocht. Het was een feest.

Tweede kerstdag is op televisie (NPO1, 20.28 uur) te zien hoe Buddy Vedder, de presentator van Het Kerst Muziek Gala, Norad met de prijs overviel op school.