Nieuwsbrief 26 november 2018
groepsbezetting.jpg

In groep 1/2a heeft een wisseling van leerkrachten plaatsgevonden wegens organisatorische redenen. Juf Sarah zal op maandag, dinsdag en woensdag, naast juf Judith op donderdag en vrijdag, de groep begeleiden. Juf Sarah is sinds vorige week weer terug op school, na haar zwangerschaps- en bevallingsverlof.

Juf Elly zal ondersteuning in de onderbouwgroepen gaan bieden. Zij zal na de kerstvakantie het werk van juf Caren overnemen en kinderen in groep 1 t/m 8 met extra ondersteuning begeleiden. Juf Caren werkt nog tot aan de kerstvakantie bij ons.

Voor de (kleuter)instroomgroep, die in januari van start gaat, zijn wij op dit moment in gespek om de juiste kandidaat te vinden die de groep gaat begeleiden.

Tevredenheidsonderzoek

enquete.jpg

Wij hebben afgelopen vrijdag een tevredenheidsonderzoek naar alle ouders gestuurd. Wij hebben van verschillende ouders een reactie ontvangen dat zij de peiling als te algemeen ervaren. Er is geen ruimte  om extra toelichting te geven.

Wij willen u echter toch vragen om aan het onderzoek mee te werken met een positief kritische blik. Wij zullen daarna op basis van deze algemene bevindingen nog aparte onderdelen uitzetten in een volgende enquête waarin meer ruimte zal zijn voor verdieping.

Ook willen wij u meegeven dat wij de kind- en oudergesprekken nog zullen evalueren en u hierover later meer zullen laten weten.

voorstellen.jpg

Maandag 3 december verwelkomen wij een nieuwe collega op onze school:
Diana Mathijsen. Zij komt vier dagen per week bij ons werken op maandag, dinsdag, donderdag en woensdag van 11.00 tot 16.00 uur in de functie van conciërge.
In het regeerakkoord is in maart 2018 afgesproken dat er structureel middelen vrijkomen voor de verlaging van werkdruk in het primair onderwijs. In het kader hiervan, hebben wij samen met het team onder andere gekozen voor het aanstellen van een conciërge.
Leo, onze andere conciërge, is al een vertrouwd gezicht in de school. Hij blijft op dinsdag- en donderdagochtend conciërge-taken doen.
Wij wensen Diana veel succes en plezier op onze school.

Naschoolse kunstcursussen

Na de herfstvakantie zijn de eerste naschoolse kunstcursussen van start gegaan. De reacties zijn zeer positief! De meeste cursussen zitten inmiddels helemaal vol. Voor de cursussen "Carpoeira" en "Samba en Maculele" zijn er nog wel een aantal plekken beschikbaar. Wil je meedoen met één van deze te gekke cursussen (de flyer hebben we nog een keer bijgevoegd)? Meld je dan snel aan!

Er is een wijziging in de data van de naschoolse kunstcursussen Streetart en Kunstschatten. Op dinsdag 28 mei is de school dicht, deze les gaat dus niet door. Om toch aan het aantal lessen te komen start de cursus een week eerder, op dinsdag 14 mei.

Klik hier voor de flyer.

20-11-2018 Bezoek Rijksmuseum groep 6