Nieuwsbrief 21 december 2018
IMG-20181221-WA0002.jpg

Kerst en de inzamelingsactie voor de Voedselbank

We willen graag iedereen bedanken die mee heeft geholpen om het kerstfeest op school mooi en waardevol te laten verlopen. Wij denken hierbij aan de kerstviering in de kerk deze ochtend. We konden een speld horen vallen toen Jozef en Maria met het ezeltje tijdens het schimmenspel opkwamen, zo mooi (zie de foto onderaan deze brief). Gisteravond tijdens het kerstdiner was het erg gezellig in de klassen, maar ook in het Kerstcafé, waar ouders een hapje en een drankje uit de mobiele wijnbar van Geluk in een Glas konden nuttigen. Veel ouders hadden lekkere hapjes meegenomen, erg leuk.
Er zijn maar liefst 19 dozen vol met voedingsproducten ingezameld voor de Voedselbank. Alle kinderen en ouders enorm bedankt hiervoor. Hier kunnen veel huishoudens mee geholpen worden.
Ook de ouderen zijn niet vergeten dit jaar. De kinderen hebben kerstkaarten gemaakt. Deze zijn verstuurd en worden door het Nationaal Ouderenfonds en PostNL bij eenzame ouderen bezorgd.
Tot slot willen wij onze enthousiaste groep versierouders bedanken, die flink aan het werk is geweest om ons gebouw voor de diverse decemberfeesten sfeervol aan te kleden.

Meester Norad heeft de Loftrompet 2018 gewonnen.
Deze prijs, een initiatief van de landelijke Stichting Méér Muziek in de Klas, wordt uitgereikt aan een groepsleerkracht die zich bijzonder heeft ingezet voor muziekonderwijs.
U zult begrijpen dat wij enorm trots zijn op Norad. Het is mooi dat zijn enthousiasme en inzet om meer muziek de klas in te brengen nu beloond wordt met deze prijs. De Loftrompet bestaat uit een trofee en een geldprijs van € 5000,-, om te besteden aan een impuls op muziekonderwijs op de school van de winnaar en verdere professionalisering.

De prijs werd uitgereikt tijdens Het Kerst Muziek Gala, waar meester Norad met de hele klas naar toe mocht. Het was een feest.

Tweede kerstdag is op televisie (NPO1, 20.28 uur) te zien hoe Buddy Vedder, de presentator van Het Kerst Muziek Gala, Norad met de prijs overviel op school.

Creatief Centrum 't Atelier

In de “KUNSTGARAGE” zijn er op donderdag 3 januari weer creatieve workshops voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar.

Klik hier voor de bijlage.

Samba Flyer 2018-2019.jpg

Kerstwens.png

Wij wensen onze leerlingen en ouders, verzorgers, familie gezellige feestdagen en een mooi 2019. Een fijne vakantie voor iedereen.

21-12-2018 Kerstviering