Nieuwsbrief 12 oktober 2018
dia-toetsen.jpg

Diatoetsen groepen 6, 7 en 8

Wij vinden het als school heel belangrijk om de leerlingen te begeleiden in hun groei/ontwikkeling. Mede daarom hebben wij ons met meerdere WKSO scholen aangemeld als partnerschool van de Diatoetsen, zodat ook de toetsen bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen.
De groepen 6, 7 en 8 zullen daarom dit schooljaar overstappen naar de Dia volgtoetsen. In de andere groepen worden nog de Cito toetsen afgenomen. Zij stappen volgend schooljaar ook over.

Klik hier om verder te lezen.

BijZON!der / opvang studiedag 19 oktober

logo Kinderopvang Zon.png

Beste ouders van BijZON!der,

Op vrijdag 19 oktober is er een studiedag vanuit de school.
Zoals jullie weten, zijn jullie in de gelegenheid een studie/margedag in te zetten op deze dag.
Sommigen van jullie hebben al via de mail of het ouderportaal laten weten hier wel of geen gebruik van te willen maken.
Voor ons is het fijn als jullie ook nog via het ouderportaal deze dag aanvragen zodat wij hem kunnen goedkeuren.
Jullie kind/kinderen verschijn(t)en dan automatisch op onze planning voor die dag. Wij zijn geopend van 7:30 uur tot 18:30 uur.

Dankjewel voor jullie medewerking alvast! Groetjes Team BijZON!der

InstuifJeugdokt2018.jpg