Nieuwsbrief 29 november 2018
Sinterklaas.jpg

Sinterklaas is aangekomen in Nederland en ook op school zijn de voorbereidingen weer in volle gang voor het feest. Hieronder een kort overzicht van de activiteiten.

Vorige week mochten alle kinderen hun schoen zetten op school. Ook zijn de kinderen van de groepen 3 en 4 naar de film De schat van Nicolaas in de Naald geweest.
Deze week hebben de kinderen van de groepen 1 t/m 4 Pietengym en een Pietendiploma gekregen.

Dinsdag 4 december nemen de kinderen van de groepen 5 t/m 8 hun surprise mee naar school.  's Middags worden de surprises in de groepen uitgestald en gaan de kinderen van de groepen 5 t/m 8 bij elkaar kijken. Dit is een verzoek vanuit de leerlingenraad.

Woensdag 5 december verwachten wij Sinterklaas op school. Alle groepen blijven op de speelplaats totdat Sinterklaas aankomt. De kinderen van de groepen 1 t/m 4 kunt u bij de juf brengen. Zij staan met de klassen het dichtst bij het podium.

Wilt u, als u de aankomst gezellig mee wilt beleven, een plaatsje zoeken achter alle kinderen op de speelplaats of op de stoep aan de overkant van de straat. Wij verzoeken u de stoep vrij te houden aan de speelplaatszijde en niet te parkeren op de parkeerplaatsen bij de speelplaats. De kinderen hebben dan vrij zicht op de aankomst van Sinterklaas.

U hoeft die dag geen eten en drinken mee te geven voor de ochtendpauze, de kinderen krijgen limonade en wat lekkers (of wel, dan hebben ze dubbel).

De kinderen van de groepen 1 t/m 4 mogen op 5 december verkleed als Sint of Piet naar school komen.
Wij wensen iedereen een fijn Sinterklaasfeest toe.

Kinderen voor Kinderen sing along

Op zondag 31 maart 2019 organiseren wij, in samenwerking met Muziekvereniging “Phoenix” en “Dance for you”, een KINDEREN VOOR KINDEREN SING ALONG in “De Veiling” (voorheen De Leuningjes) in Poeldijk.

We willen alle basisschoolkinderen uitnodigen om aan deze Sing Along mee te doen.

Klik hier voor meer informatie.

Santarun Westland: ren mee voor het goede doel!

Honderden kerstmannen rennen op zaterdag 15 december door het centrum van Naaldwijk. Dan vindt voor de tweede keer de Santarun Westland plaats.
Wat is de Santarun? Wandelen of hardlopen - verkleed als kerstman - voor het goede doel!

Je kunt verschillende afstanden lopen, 2,5 of 5 kilometer. Het is voor jong en oud, voor wedstrijdlopers én voor wandelaars – kortom: voor het hele gezin!
Meedoen kost slechts 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen, kerstmannenpak inbegrepen. En je steunt meteen twee mooie goede doelen. De helft van de opbrengst gaat de naar kinderen in het Westland die het moeilijk hebben. Voedselbank Westland zal het gebruiken hen ook een mooie kerst te gunnen. De andere helft gaat naar gehandicapte weeskinderen in kindertehuizen in Roemenië. Santarun Westland is er voor kinderen ver weg in dichtbij!

Ren mee op 15 december en schrijf je snel in via www.santarunwestland.nl.
Santarun Westland wordt georganiseerd door Rotaryclubs het Westland en Westland-Polanen.

20-11-2018 Bezoek Rijksmuseum groep 6