Nieuwsbrief 5 juli 2019
Schoolkalender.jpg

Schoolkalender 2019-2020

De schoolkalender voor het nieuwe schooljaar is klaar. Wij hebben de kalender op de website geplaatst: klik hier.

Wij zullen de kalender dit jaar voor het eerst niet meer in gedrukte vorm aan de kinderen mee naar huis geven. Wij hebben hiervoor gekozen omdat dit een flinke besparing oplevert en omdat wij van ouders steeds vaker de vraag krijgen of zij de kalender kunnen synchroniseren met hun agenda op de mobiel of computer.
Daarom hebben wij onlangs een google kalender op de homepagina van onze website geplaatst: klik hier. Deze kalender kunt u binnenkort toevoegen aan uw eigen google kalender. Wij zullen de informatie uit de schoolkalender in de google kalender van de website plaatsen. Wij zullen u via de Nieuwsbrief laten weten wanneer dit gebeurd is.

U kunt natuurlijk wel zelf nog een printversie van onze website halen.

Dit jaar hebben wij ook informatie op de kalender geplaats over excursies in het kader van cultuur, natuur en techniek. Het kan echter wel zo zijn, dat incidenteel een excursie door onvoorziene omstandigheden verplaatst moet worden.

De ouderbijeenkomsten zullen volgend jaar afwisselend op een woensdag of een vrijdag plaatsvinden.

Gedurende het schooljaar zal er meer informatie rondom een item op de kalender worden gegeven via de Nieuwsbrief. Bijv. de precieze tijden van de openingsviering, jaarvergadering OV enz.

vrije dagen.jpg

Correctie roostervrije dagen

Er stond in de vorige Nieuwsbrief een fout in de roostervrije dagen: vrijdagmiddag 20 juli moet natuurlijk 17 juli zijn.

De roostervrije dagen zijn:
Woensdagochtend 25 september 2019 (WSKO-studiedag)
Vrijdag 18 oktober 2019
Vrijdagmiddag 20 december 2019
Vrijdag 21 februari 2020
Dinsdag 2 juni tot en met vrijdag 5 juni 2020
Vrijdagmiddag 17 juli 2020

Mozaïeken juni.jpg

Hulpouders bedankt !!

Wat zijn de resultaten leuk geworden met het mozaïeken tijdens de talentmiddagen. Ouders bedankt voor de hulp!!

Wie wil deze kleuterkast hebben?

Wij hebben nog een oude kleuterkast over voor de liefhebber. Wilt u de kast graag hebben (gratis en op een nog af te spreken tijdstip op te halen), dan kunt u dit voor a.s. donderdag aan ons doorgeven door op deze mail te antwoorden.

Mochten er meer belangstellenden zijn, dan zullen wij loten.

1 juli 2019 Groep 8 gaat op kamp: uitzwaaien