Nieuwsbrief 17 oktober 2019
Verlofaanvragen.jpg

Basisschool App: formulier toegevoegd voor verlof

Wij hebben in de Basisschool App naast het ziekmeldingsformulier nu ook een formulier toegevoegd aan de rubriek Formulieren om vrijstelling voor schoolbezoek (verlof) aan te vragen voor uw kind(eren).

Wat betreft de algemene procedure van verlof aanvragen, is het goed als u de volgende informatie (beschikbaar op onze website) misschien nog eens leest: klik hier.

Beeldschermen.jpg

Beeldschermen en/of toetsenborden aangeboden

Nu wij volledig overgestapt zijn naar het werken met chromebooks, hebben wij veel beeldschermen en toetsenborden over. U kunt een beeldscherm en/of toetsenbord afhalen. Wij vragen hier een bescheiden vrijwillige bijdrage voor. Dit bedrag komt ten goede aan het Groenblauwe schoolplein.

Het afhalen kan na de herfstvakantie van 28 t/m 31 oktober tussen half 9 en half 1 bij onze conciërge Diana. Op = op.

Vacature Pedagogisch Medewerker bij ZON!

Bij Kinderopvang ZON! zijn er meerdere vacatures voor Pedagogisch Medewerker op verschillende locaties.

Kijk op kinderopvangzon voor het meest actuele overzicht en voor informatie:  klik hier.

herfstvakantie.jpg

Morgen roostervrij: alle leerlingen zijn vrij

Morgen, vrijdag 18 oktober is de school gesloten. Alle kinderen hebben een roostervrije dag, daarna start de herfstvakantie. Wij wensen iedereen veel plezier.

Afsluiting kinderboekenweek