bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
St. Jozefbasisschool
Nieuwsbrief 12 juli 2019
MR.png

MR verkiezingen

Beste ouders/verzorgers van de Jozefschool,

Op de vacature voor een nieuw lid oudergeleding MR Jozefschool in de nieuwsbrief van 27 juni j.l. zijn 3 reacties binnengekomen. Omdat er maar 1 plek vacant is in de MR, is het nu aan de ouders van de Jozefschool om een keuze te maken wie plaats mag nemen in de MR van de Jozefschool. Klik op Lees meer om de voorstelstukjes van de kandidaten te lezen en uw stem uit te brengen.

Lees meer
bedankt-juf.jpg

Afscheid juf Lisa

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Met veel plezier ben ik een korte periode werkzaam geweest binnen de St Jozefbasisschool. Ik heb genoten van de ontwikkeling van de leerlingen uit de instroomgroep en van de ontwikkeling binnen de gehele school. Wellicht heeft u in de formatie al opgemerkt dat mijn naam er voor volgend schooljaar niet bij staat. Er is een andere uitdaging op mijn pad gekomen (ik zet mijn ontwikkeling voort binnen een andere basisschool) en daarom heb ik besloten om de St Jozefbasisschool te gaan verlaten. Mijn laatste werkdag is op woensdag 17 juli 2019. Via deze weg wil ik u hartelijk danken voor onze prettige samenwerking. 

Met vriendelijke groet, Lisa Reedijk  

Maandag 15 juli kraan naast de school

In een vorige Nieuwsbrief vertelden wij dat er een kraan naast de school zou staan, maar dat ging toen onverwachts niet door. Nu zal de kraan maandag 15 juli naast de school staan om spullen naar het dak van de school te transporteren. Dit kan tijdelijk enige overlast geven.

First Lego League.jpg

First Lego League

In september beginnen we op school met de voorbereidingen voor de Regiofinale First Lego League Westland (zaterdag 14 december in De Lier). De FLL is een techniekwedstrijd voor kinderen van 9 t/m 14 jaar. 

Wij willen op school met een groepje van 8 leerlingen uit groep 6,7 en 8 meedoen.  Om de kinderen goed te kunnen begeleiden, kunnen we wel wat hulp gebruiken van een ouder. Vindt u het leuk om mee te helpen en met een groepje van 8 kinderen uit groep 6,7 en 8 de Lego League uitdaging aan te gaan? Vindt u het leuk om kinderen te coachen in ondernemend en onderzoekend leren? En heeft u wat kennis van ICT?  

Dan zijn we op zoek naar u!

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar juf Linda Vijverberg (l.vijverberg@jozefschool.wsko.nl). Zij zal  in overleg met u bekijken wat de mogelijkheden zijn. 

Benodigdheden op school

In de bijlage kunt u zien wat uw kind volgend jaar nodig heeft op school. In het overzicht ziet u wat uw kind krijgt op school en wat u vrijwillig zelf mag aanschaffen indien gewenst.

Klik hier voor de bijlage.

Gevonden voorwerpen

Gevonden voorwerpen.jpg

Op dit moment liggen er ontzettend veel gevonden voorwerpen in de speciaal daarvoor bestemde kast in de kleine hal.

Graag zouden wij willen dat deze spullen voor de zomervakantie terugkomen bij de eigenaar.

Is uw kind iets kwijt, kom dan nog even langs om te kijken. In de zomervakantie worden de spullen weggebracht naar een kringloopwinkel.

 
10 juli 2019 Poppenkastvoorstelling van juf Jane en juf Heidy
 
St. Jozefbasisschool

Groentelaan 29
2292 AD Wateringen
0174 - 293 348
info@jozefschool.wsko.nl

 
Copyright © 2018 jozef.wsko.nl
Online versie | Afmelden