Nieuwsbrief 2 november 2018

Nationaal Schoolontbijt

Nationaal Schoolontbijt.jpg

Op woensdag 7 november doen wij met de hele school mee aan het Nationaal Schoolontbijt. Deze dag hoeven de kinderen voor schooltijd niet te ontbijten, omdat we dit met elkaar in de klas zullen doen. Bakker Roodenrijs zal voor brood, broodjes en krentenbollen zorgen. Bedankt daarvoor!
Aan alle kinderen willen we vragen om zelf te zorgen voor een bord, bestek, bakje en beker. Om het milieu te sparen maken we liever geen gebruik van wegwerpspullen.

Klik hier voor de bijlage voor meer informatie.

papiercontainer.jpg

Papiercontainer donderdag 8 en vrijdag 9 november

Op donderdag 8 en vrijdag 9 november staat de container voor oud papier weer achter de school.
Voor meer informatie: klik hier.

Vakantierooster

Vakantierooster.jpg

Het nieuwe vakantierooster voor het schooljaar 2019-2020 is bekend. Het rooster is te vinden op onze website: klik hier.

De scholen in het Westland maken onderling afspraken over de vakanties.
Let u alstublieft goed op: deze regeling kan soms afwijken van de regelingen die door het ministerie worden gepubliceerd.
Wanneer u een vakantie plant, doet u dit dan alleen aan de hand van de schoolregeling.

logo Kinderopvang Zon.png

Vrijwilligers voor de lunchpauze gezocht!!!!

Vind je het leuk om met kinderen om te gaan?
Vind je het leuk om samen te werken met enthousiaste medewerkers?
Houd je van rust of juist van actief bezig zijn met kinderen?
Vind je het leuk om kinderen te begeleiden tijdens activiteiten?
Wil je graag je steentje bij dragen aan het continurooster?
Ben je 1 of meerdere dagen beschikbaar tijdens de lunch?
Ja? Dan zoeken wij jou!
Je kunt je opgeven als vrijwilliger. Je begeleidt de kinderen tijdens het
continurooster bij een activiteit naar keuze tijdens de pauze.
Je ontvangt hiervoor per keer €10,-*
Ben je enthousiast of nieuwsgierig? Stuur vrijblijvend een mail naar
journey@kinderopvangzon.nl voor meer informatie.

Klik hier voor de poster

broertjes zusjes.png

Broertjes/zusjes aanmelden

Het aantal aanmeldingen van nieuwe leerlingen voor de komende schooljaren neemt toe. Wij willen u daarom vragen alvast eventuele broertjes en/of zusjes van uw al schoolgaande kind(eren) aan te melden. Op deze manier krijgen wij een goed overzicht van het aantal broertjes/zusjes dat wij kunnen verwachten in de komende jaren. Broertjes/zusjes gaan altijd voor en op deze manier kunnen wij een plaats voor uw kind(eren) garanderen.

Het aanmeldformulier kunt u ophalen bij het secretariaat. Ook kunt u het formulier downloaden op onze website: klik hier.

gevonden voorwerpen kast.jpg

Gevonden voorwerpen

Wij hebben sinds kort een nieuwe kast voor gevonden voorwerpen. U ziet lades met week 1 t/m 4. Zodra we iets vinden, komt het gevonden voorwerp in de lade "week 1". Daarna schuiven de spullen iedere week een lade naar beneden op. Na vier weken worden de spullen uit lade 4 naar de kringloopwinkel gebracht.

Mocht u iets kwijt zijn, kom dan even in de kast zoeken. De kast staat in de kleine hal bij de ingang.
Kleinere voorwerpen, zoals sleutels, oorbellen e.d. bewaren we niet in deze kast. Hiervoor kunt u terecht in lokaal 1 bij juf Elly en juf Judith. Zij hebben bewaren deze spullen.

Herinnering Eerste Heilige Communie

Bericht van de Werkgroep Eerste Heilige Communie:
Op zondag 12 mei zal in de St. Jan de Doper kerk in Wateringen de Eerste Heilige Communieviering plaatsvinden voor kinderen uit Wateringen en Wateringse Veld.
Heeft u of kent u een kind in groep 4 dat dit jaar de Eerste Heilige Communie wil doen, dan kan contact worden opgenomen met het Parochiesecretariaat (0174-292316). Ook kinderen die nog niet gedoopt zijn, kunnen zich opgeven. Zij worden dan gedurende het voorbereidingsproject gedoopt.

De eerste ouderavond over de Eerste Heilige Communie zal zijn op dinsdag 6 november om 20.00 uur in het parochiehuis. Ook wanneer u nog niet zeker weet of u uw kind wilt laten meedoen, bent u van harte welkom. Wilt u deze datum alvast in de agenda noteren?  Klik hier voor het aanmeldformulier

12-10-2018 Kinderboekenmarkt