Nieuwsbrief 8 februari 2019
Stichting Hartedroom.png

Woensdag 13 februari markt voor het goede doel

Wij, Maura Groothuizen en Lotte Buijsse uit groep 8B, houden samen met onze klasgenootjes op woensdag 13 februari een markt op het schoolplein. Als het regent dan houden we de markt binnen in de aula en de kas. De markt is van 12:15 tot 13:15 uur. Op deze markt verkopen wij allerlei dingen zoals boekjes, cakejes enz.

Al het geld dat we inzamelen, gaat naar het goede doel. Het goede doel dat wij hebben gekozen is Stichting Hartedroom. Stichting Hartedroom is een stichting die kinderen helpt met cardiomyopathie. Cardiomyopathy is een hartspierziekte (voor meer informatie over Stichting Hartedroom gaat u naar www.stichtinghartedroom.nl).

Wij zouden het leuk vinden als u ook komt.

Vriendelijke groeten Maura en Lotte

papiercontainer.jpg

Kadobonnen papiercontainer uitgedeeld

Zoals wij u al hebben laten weten in de Nieuwsbrief van 10 januari j.l., is het inzamelen van oud papier voor de school beëindigd.

Wij willen nogmaals alle kinderen, ouders, opa's en oma's, die de afgelopen jaren de moeite hebben genomen om mee te sparen voor de school, hartelijk bedanken.

Vandaag krijgen de kinderen, die nog op de lijst van de Oudervereniging stonden met gespaarde meters, een kadobon mee van Intertoys.

Hulp gezocht bij de workshops tijdens talentmiddagen

Cultuurweb.jpg

In de vorige Nieuwsbrief (klik hier) hebben wij u gevraagd om uw (of die van grootouders, oppasouders, verzorgers) talenten/interesses aan te geven op een formulier. Nu is gebleken dat de link naar dit formulier niet goed werkt.

Wij komen hiervoor binnenkort met een oplossing. Wij houden u op de hoogte.

Kleutervertelviering.JPG

Kleutervertelviering Sint Jan de Doper

Bericht van de kerk:
Op zondag 17 februari is er om 11.00 uur een vertelviering in de Sint Jan de Doperkerk.
Een half uurtje luisteren naar het verhaal van Zacheus, samen zingen en bidden.
En daarna is er koffie en limonade.

Iedereen is van harte welkom.

schaatsen-cursus.jpg

Cursus schaatsen Uithof

De Haagse Schaatsschool organiseert voor leerlingen Primair Onderwijs op de donderdagen van 14 februari tot en met 28 maart 2019 in de binnenhal van De Uithof, Jaap Edenweg 10, Den Haag een cursus schaatsen voor beginners en enigszins gevorderden van 5-wekelijkse lessen.
De lessen zijn op kunstrijschaatsen. De schaatsen zijn op De Uithof te huur bij Oomssport. Van 16.15 -17.30 uur leren kids van 4 t/m 12 jaar op een speelse manier ijssterren te worden.

Kosten, inclusief entree met begeleiding € 52,50. Een proefles is mogelijk op 7 februari 2019. Kosten € 10,50. Voor data lessen en aanmelden cursus zie https://haagseschaatsschool.nl/

06-02-2019 Les met Virtual Reality brillen