bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
St. Jozefbasisschool
Nieuwsbrief 5 september 2019
Basisschoolapp2.jpg

Belangrijk nieuws: wij willen graag de Basisschool App met u delen !

Wij willen graag leuk nieuws met u delen. Wij gaan de Basisschool App gebruiken om de communicatie met ouders te verbeteren en toegankelijker te maken.
Uw kind heeft deze week een flyer mee gekregen naar huis met een kort stappenplan om de app te kunnen installeren. In deze brief volgt een uitgebreide uitleg.
Klik op Lees meer.

Lees meer
contactouders.jpg

Wij zoeken contactouders

Wij zijn weer op zoek naar één of twee contactouders voor iedere groep. Klik op Lees Meer om meer informatie te krijgen over wat het inhoudt om contactouder te zijn/worden.

Lees meer
typelessen.GIF

Typecursussen

Deze week worden er met de kinderen van de groepen 6 t/m 8 folders meegegeven van de typecursussen van Pica en LOI Kidzz. Dit zijn typecursussen die uw kind zelfstandig thuis kan volgen op een computer.

Daarnaast zou er maandag 30 september een typecursus van Typetuin starten op onze school om 14.45 uur. Echter, wij zijn helaas vandaag gebeld dat de typecoach die de cursus zou verzorgen, onverwachts verhinderd is. Zij hadden geen geschikt alternatief. Deze cursus zal daarom jammer genoeg geannuleerd worden.

Wij proberen in het voorjaar weer opnieuw een cursus in school te regelen (na schooltijd).

Open Monumentendag

Stichting Monumentaal Westland (https://www.monumentaalwestland.nl/) organiseert ieder jaar voor het Westland de landelijke Open Monumentendag.

Het nog aanwezige gebouwde erfgoed vertegenwoordigt de tastbare geschiedenis, ook hier in het Westland.

Voor het behoud ervan is het van zeer groot belang het enthousiasme van de kinderen en hun ouders te winnen. De Open Monumentendagen dragen daar aan als belevenis.

  Klik hier voor meer informatie rondom Open Monumentendag

Het "Grootste Schilderij" van het Westland

Bericht van 't Creatief Centrum uit Naaldwijk:
Net als vorig jaar gaan wij als Creatief Centrum ’t Atelier met de kinderen een record breken.

Dat gaat op 7 september vanaf 12.00 uur tot 17.00 uur plaatsvinden
Nu niet met het “Langste Schilderij”, maar met het “Grootste Schilderij” van het Westland.
Daar hebben we heel veel kinderen, ouders, oma’s en opa’s voor  nodig. We hebben in het winkelcentrum “de Tuinen” de voormalige Dixon-winkel ter beschikking gekregen, ingang aan de zijde van de Molenstraat in Naaldwijk.

Klik hier voor meer informatie.

Postzegelontwerpen in Bibliotheek ‘s-Gravenzande

Vanaf maandag 9 september is er een bijzondere tentoonstelling te zien in Bibliotheek ’s-Gravenzande, namelijk alle inzendingen van de postzegelontwerp wedstrijd, die dit voorjaar werd gehouden ter gelegenheid van het 65-jarige bestaan van Postzegelvereniging Monster. Kinderen in Westland en omgeving hebben hier massaal aan meegedaan. De ontwerpen waren alleen te bewonderen op 13 april tijdens de jubileumtentoonstelling. De 450 ontwerpen zijn nu dus te bewonderen tot en met 27 september in Bibliotheek ’s-Gravenzande. 

Meer informatie: www.postzegelverenigingmonster.nlwww.bibliotheekwestland.nl en www.westlandontmoet.nl

 
2 september 2019 Lancering Basisschool App
 
St. Jozefbasisschool

Groentelaan 29
2292 AD Wateringen
0174 - 293 348
info@jozefschool.wsko.nl

 
Copyright © 2018 jozef.wsko.nl
Online versie | Afmelden