Nieuwsbrief 10 januari 2018
Nieuwjaarsgroet.jpg

Wij wensen u en de kinderen een fijn, gezond en leerzaam nieuwjaar toe.

Scholen op de kaart.png

Resultaten tevredenheidspeiling Jozefschool

In november/december 2018 hebben wij alle ouders en de leerlingen van groep 6 t/m 8 gevraagd een tevredenheidspeiling in te vullen over onze school.
Op de website www.scholenopdekaart.nl zijn onder het kopje waardering de resultaten van beide peilingen terug te vinden.
Wij willen iedereen die de tevredenheidspeiling heeft ingevuld bedanken.

container.jpg

Gewijzigde papiercontainer datum

De container oud papier zal op donderdag 18 en vrijdag 19 januari weer achter de school staan in tegenstelling tot wat op de kalender staat. Deze week zal er dus geen container zijn!

Dit zal tevens de laatste keer zijn dat er een papiercontainer bij de school komt te staan. Door het door de gemeente Westland nieuw ingevoerde systeem van papierophalen in de wijken een paar jaar geleden, is het aantal kilo's papier wat wij inzamelen drastisch naar beneden gegaan. De opbrengst, die juist ten behoeve van de kinderen werd gebruikt, is de laatste jaren hierdoor steeds lager geworden. Wij hebben moeten constateren dat het niet meer rendabel is en wij zijn daarom genoodzaakt te stoppen met de papiercontainer.

Wij willen alle mensen, die altijd hard mee gespaard hebben voor de kinderen van onze school, hartelijk bedanken voor hun moeite.

Op dit moment staan er natuurlijk nog meterstanden van de kinderen open die aan het sparen zijn. De Oudervereniging zal binnenkort bespreken hoe dit afgehandeld zal worden. Wij houden u op de hoogte.

parkeren.jpg

Veiligheid van de kinderen

Wij hebben helaas moeten constateren dat veel ouders de auto niet parkeren, maar dat zij hun kind uit de auto laten stappen. Dit zorgt voor veel zeer gevaarlijke situaties op de weg.

Wij vragen u met klem om alert te zijn om op de juiste manier uw kind naar school te brengen zodat de verkeerssituatie rondom de school zo veilig mogelijk is.

Ouderportaal Parnasss.jpg

Ouderportaal: toetsgegevens tijdelijk niet zichtbaar

U kunt binnenkort tijdelijk de toetsgegevens van uw kind(eren) niet inkijken op het Ouderportaal. Wij zullen deze gegevens afschermen van 14 januari t/m 21 februari.
Wij gaan vanaf volgende week starten met het afnemen van toetsen. Wij schermen de gegevens tijdens deze periode af om te voorkomen dat u telkens opnieuw moet inloggen om te kijken of de nieuwe toetsuitslagen van uw kind(eren) al zijn ingevoerd. Het is niet mogelijk dat alle resultaten tegelijkertijd ingevoerd worden door de leerkrachten.

typetuin.png

U kunt uw kind nog inschrijven voor de naschoolse Typecursus

De inschrijftermijn van de typecursus voor de groepen 6 t/m 8 duurt nog tot 1 februari 2018!

Op woensdag 7 maart 2018 om 12:45 uur start op onze school de vernieuwde typecursus van de Typetuin. Indien u uw kind inschrijft voor 1 februari 2018 ontvangt u €15,- korting op het cursusgeld. U betaalt dan €160,- in plaats van €175,-.

Inschrijven kan via www.typetuin.nl/aanmelden (kies voor de rechter variant, klassikaal). De korting wordt automatisch verrekend.

In de bijlage kunt u nog meer informatie vinden: klik hier.

Open dag Koorenhuis: gratis drumproefles

Op 12 januari is er een gratis proefles voor de cursus drummen in het Koorenhuis in Den Haag.

Klik hier voor de flyer.

26-12-2018 Norad Bos Winnaar Loftrompet