bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
St. Jozefbasisschool
Nieuwsbrief 30 september 2019

Workshopavond maandag 7 oktober: schrijf nog snel in

Op maandagavond 7 oktober worden er 12 verschillende informatieve workshops gegeven waar u zich voor kunt inschrijven via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvGOoEXWR6S4_P-83Ynj_GtvZk3cSt6YdNCIAH7olXDfFC3Q/viewform?usp=sf_link

In onze vorige nieuwsbrief heeft u kunnen zien welke workshops er gegeven worden. Klik hier om dit nog even na te lezen.

Deze workshops en de startgesprekken (twee weken geleden) zijn ter vervanging gekomen van de informatieavond die wij voorheen hadden. Mis dit dus niet, want er wordt veel waardevolle informatie gegeven tijdens deze avond. U kunt op één avond twee workshops volgen.

Mocht u hulp nodig hebben bij het inschrijven, mail of bel (tussen 8.00 en 13.00 uur) dan even.

pensioen.jpg

Juf Jane met pensioen

A.s. vrijdag zal juf Jane na 40 jaar trouwe dienst stoppen met haar werkzaamheden op de Jozefschool.
Wij willen haar graag bedanken voor haar toewijding aan alle leerlingen die zij gedurende de vele jaren onder haar hoede heeft gehad. En voor haar inzet voor de collega's, de school en de GMR.

Wij zullen haar missen, maar wensen haar een fijne pensioentijd toe en hopen dat zij mag genieten van haar vrije tijd. Wij nemen in kleine kring afscheid van juf Jane.

Dierendag vrijdag 4 oktober

dierendag2.jpg

Vrijdag 4 oktober is het dierendag.
De kinderen van de groepen 1 t/m 4 mogen deze dag een dierenknuffel meenemen.
In de groepen 1 en 2 wordt er op 1 oktober een egel gastles gegeven.

Eerste H Communie.jpg

Aanmelding Eerste Heilige Communie op zondag 7 juni 2020

Wilt u uw kind opgeven voor de Eerste Heilige Communie: ga naar de website van https://rkwestland.nl/. Op de Homepagina staat het kopje contact, daaronder staat formulieren: daar kunt u de keuze maken om uw kind op te geven voor de Eerste Heilige Communie.
 
Of direct naar https://rkwestland.nl/aanmelden-ehc
 

Voor vragen kunt u bellen met het secretariaat 0174-292316 of mailen naar elisabethjan@rkwestland.nl.
 
De eerste ouderavond is op dinsdag 12 november 2020 om 20.00 uur in het parochiehuis van de St. Jandedoper naast de kerk. De koffie staat om 19.45 uur klaar.
Wilt u eerst meer weten, voordat u uw kind opgeeft, dan bent u uiteraard ook van harte welkom. Laat het even weten of u aanwezig bent. Door je aan te melden bij het secretariaat
 

thumbnail_Outlook-oybk13pj.png

Uitnodiging Hockey jongens clinic

Graag nodigen de jongens van Hockey Club Wateringse Veld je uit om samen met hen een gratis HOCKEY JONGENS CLINIC te volgen op vrijdag 1 november of vrijdag 8 november van 15:45 – 18:15. Klik op Lees Meer. 

Lees meer
 
Kinderboekenweek
 
St. Jozefbasisschool

Groentelaan 29
2292 AD Wateringen
0174 - 293 348
info@jozefschool.wsko.nl

 
Copyright © 2018 jozef.wsko.nl
Online versie | Afmelden