Nieuwsbrief 7 december 2018 met onderaan als extra bijlage de Kerstinformatiebrief
kleuters (1).jpg

Instroomgroep start na de kerstvakantie

Er zijn zoveel extra kleuters aangemeld, dat we na de kerstvakantie zullen starten met een instroomgroep in lokaal 5. Juf Lisa Reedijk gaat de groep op maandag, dinsdag en woensdag begeleiden. Juf Petra van de Merwe zal op donderdag en vrijdag voor de groep staan. Juf Lisa is nieuw bij ons op school. Zij heeft na haar opleiding tot onderwijsassistente ook een aantal jaren de Pabo gevolgd. Ze is een enthousiaste juf die met haar hart werkt in het onderwijs. Het "jonge kind" is haar specialiteit. Juf Diane, de intern begeleider, begeleidt haar. Gedurende de maand januari starten er 5 kinderen in de groep en naar verwachting zullen er aan het einde van het schooljaar ongeveer 20 kinderen zijn, die volgend schooljaar weer doorstromen naar de verschillende groepen 1/2. De juffen zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen en de eerste intakegesprekken. We wensen hen en de kinderen veel plezier.

IMG_20181205_124725.jpg

De Jong Optiek.png

De Sint lunch mogelijk gemaakt door De Jong Optiek

Het Sinterklaasfeest was erg geslaagd afgelopen woensdag. De Sint en Pieten werden erg origineel op school afgeleverd in een container van Renewi afval- en recyclebedrijf. Daarna werden er leuke dansjes getoond door de kinderen. De klassen werden vereerd met een bezoek van Sint en in de bovenbouw werden er mooie surprises uitgepakt en gedichten voorgelezen. Uiteindelijk werd de ochtend afgesloten met een heerlijke lunch voor Sint, Pieten en het team, verzorgd door de Oudervereniging en gesponsord door De Jong Optiek uit Wateringen. Wij willen beiden hier hartelijk voor danken.

Oproep van de Tussenschoolse Opvang voor knutselmaterialen

Knutselmaterialen.jpg

Heeft u thuis nog lapjes stof, bolletjes wol of andere kosteloze knutselmaterialen?
Wij kunnen ze goed gebruiken bij de Tussenschoolse Opvang van de Jozefschool. Alvast bedankt.

Typecursus Typetuin

Beste ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen uit de groepen 6 t/m 8,

Bij voldoende aanmeldingen start in het voorjaar de typecursus van de Typetuin in een lokaal op de Jozefschool in groepsverband. Op dit moment zijn er nog niet genoeg inschrijvingen om de cursus te kunnen laten starten in maart.
Geef je kind een voorsprong voor de rest van zijn/haar leven!
Schrijf in vóór 2 januari en ontvang extra €15,- korting.

Startdatum: dinsdag 12 maart 2019
Lestijd: 14:45 tot 15:45 uur

Klik hier voor de bijlage.

Kerstinformatiebrief

In de bijlage treft u een uitgebreide brief aan met informatie rondom Kerst op de Jozefschool.

Klik hier voor de Kerstinformatiebrief.

Klik hier voor de bijlage bij de Kerstinformatiebrief.

05-12-2018 Sinterklaas