Open dag

Wij organiseren in de Jozefschool op woensdag 11 oktober van 09.30 tot 15.00 uur samen met turnvereniging Devona en de kinderopvangorganisaties Blocky, Waterspiegel, Zon en Smallsteps een mooie open dag voor alle kinderen uit de omgeving.

De deuren staan open voor ouders en kinderen om de sfeer te proeven, een kijkje te nemen, in gesprek te gaan over ons onderwijs en hun kind aan te melden. Daarnaast kunnen zij kennismaken met de oudervereniging, de turnvereniging en de kinderopvangorganisaties.

Er worden allerlei spetterende sportieve, creatieve, culturele, technische en digitale activiteiten georganiseerd waar zowel kinderen uit de omgeving als onze eigen leerlingen aan deel kunnen nemen.

Wij hopen op een bruisende dag waarop kinderen, ouders en medewerkers elkaar op gezellige wijze mogen ontmoeten.