Schoolreis informatiebrief

Om 8.30 uur worden de kinderen op school verwacht met een RUGZAK, gevuld met een lunchpakket, drinken, een snoepje en zo nodig een regenjas en/of zonnebrand.

Wij hebben in onze Nieuwsbrief van 29 maart aangegeven dat gezinnen die een abonnement hebben voor Drievliet een bedrag van 11,20 euro terug kunnen krijgen.
De voorwaarde om dit bedrag terug te ontvangen, is het vertoon van het abonnementspasje vooraf.
Uw kind moet het abonnementspasje op maandagochtend 20 mei meenemen naar school. De penningmeester van de Oudervereniging is ook aanwezig en zal ervoor zorgen, na vertoon bij de kassa van uw kind samen met het pasje, dat het bedrag op uw rekening terug wordt gestort.

Om 9.30 uur vertrekken de bussen vanaf de Nesse en om 17.00 uur hopen we weer moe en voldaan terug te komen, ook op de Nesse.

De kinderen van de groepen 2, 3, 4 en 5 gaan in groepjes onder begeleiding van ouders door het park.
De kinderen van de groepen 6 en 7 mogen in groepjes zonder begeleiding door het park lopen. Eventueel mogen alleen de kinderen van de groepen 6 en 7 maximaal 2,50 euro zakgeld meenemen.

Alle kinderen krijgen een polsbandje om met daarop het telefoonnummer van school. Op school is iemand aanwezig die indien nodig contact zoekt met een leerkracht in Drievliet.

De leerkrachten begeleiden geen groepjes, maar lopen in het park rond om toezicht te houden en zo nodig calamiteiten op te lossen.

Wij hopen op een zeer gezellige, leuke en zonnige dag.