Papiercontainer

Wil je weten hoeveel je al hebt gespaard: klik hier.

Een paar keer per jaar wordt er achter de school een papiercontainer geplaatst. De opbrengst van het oude papier wordt gebruikt voor de kinderen.
Voor elke 5 meter oud papier die een kind meebrengt of uiteindelijk heeft gespaard, krijgt hij/zij een kadobon van een speelgoedwinkel van € 2,50.
Bekijk hierboven hoeveel je al hebt gespaard.

Spelregels

• Verzamel zoveel mogelijk oud papier. Zorg ervoor dat er geen karton bijzit. Gebruik in geen geval plastic tasjes!
  • Bundel met touw het papier tot handzame pakketjes (graag kruislings binden zodat er geen papier uitvalt).
  • De stapeltjes kunnen ook worden ingepakt in een krant of in een kartonnen doos. Dit bespaart een hoop tijd met het touwbinden.
  • Neem de pakketjes op onderstaande tijden mee naar school.
  • U kunt ook met uw blauwe container naar school komen.
  • Laat de pakketjes of de container door leden van de oudervereniging opmeten voor het aantal meters.
  • Als er 5 meter gebracht is, krijgen de kinderen een kadobon van een speelgoedwinkel van € 2,50. Het restant aantal meters blijft staan.
  • Na iedere inzamelactie wordt bekend gemaakt hoeveel papier is ingezameld.

donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september 2017
donderdag 26 oktober en vrijdag 27 oktober 2017
donderdag 7 december en vrijdag 8 december 2017
donderdag 18 januari en vrijdag 19 januari 2018
donderdag 8 maart en vrijdag 9 maart 2018
donderdag 17 mei en vrijdag 18 mei 2018
donderdag 5 juli en vrijdag 6 juli 2018

Tijden
Op donderdag:
20.00 - 20.30 uur (i.v.m. de veiligheid op dit tijdstip a.u.b. geen kinderen meenemen.)

Op vrijdag: