VO-gids

Een middelbare school kiezen doe je met de VO Gids!

Leuk, je mag bijna naar de middelbare school! Maar welke school wordt het? Kiezen kan best lastig zijn, want de scholen van nu verschillen enorm van elkaar. De VO Gids helpt jou en je ouders bij je keuze voor het voortgezet onderwijs (VO). Hiervoor krijg je in groep 8 de kleurige en informatieve VO Gids van je leerkracht.

De VO Gids heeft ook deze schoolkeuze-website voor je gemaakt. Met deze website en de VO Gids heb je alles bij de hand om een fijne middelbare school te vinden. Veel succes!

Veel te kiezen!
De VO Gids verschijnt jaarlijks en staat vol informatie die bij de overstap naar de middelbare school belangrijk is. Het is immers een grote sprong. En er valt wat te kiezen!

Ga op zoek
In jouw omgeving, of soms wat verder weg, zijn veel scholen voor voortgezet onderwijs (VO), allemaal met hun eigen kenmerken. Ga op zoek naar de middelbare school die het beste bij jou past. Steek er wat tijd in, want het is belangrijk om nu een goede keuze te maken. De VO Gids en deze website helpen je.