Ziekmelding en EHBO-brief

Ziekmelding

Als uw kind ziek is, wilt u dit dan bij voorkeur melden via de Basisschoolapp. Daarnaast kunt u ook telefonisch melden vanaf 8.00 uur en vóór 8.30 uur (0174293348).
Eventueel kunt u ook mailen naar info@jozefschool.wsko.nl.

Van alle kinderen op onze school maken wij een overzicht van de uren waarop zij afwezig zijn. Mocht u de afwezigheid niet gemeld hebben, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit om er zeker van te zijn dat er met een kind niets is misgegaan op weg van huis naar school.

EHBO-brief

Wanneer uw kind op school ziek wordt of iets overkomt, zullen de telefoonnummers op de EHBO-brief gebruikt worden om de ouders hierover in te lichten.

Zorgt u er a.u.b. altijd voor dat de EHBO-brief op school actueel is. U kunt hieronder een lege EHBO-brief downloaden en aanvullen met nieuwe gegevens. Vervolgens levert u deze op school in.

Wij delen aan het begin van ieder schooljaar een lege EHBO-brief aan ieder kind uit en vragen u deze in te vullen. Op deze manier hebben wij zoveel mogelijk de laatste gegevens van uw kind.

Document in Acrobat PDF formaat (pdf formaat) EHBO-brief

Document in Word formaat (Word invulformulier) EHBO-brief