Ziekmelding en EHBO-brief

Ziekmelding

Als uw kind ziek is, wilt u dit dan telefonisch melden vanaf 8.15 uur en vóór 8.45 uur (0174293348).

Eventueel kunt u ook mailen naar info@jozefschool.wsko.nl, maar alleen als u echt niet in de gelegenheid bent om te bellen. Het kan nl. zijn dat de mail te laat gelezen wordt.

Van alle kinderen op onze school maken wij een overzicht van de uren waarop zij afwezig zijn. Mocht u de afwezigheid niet gemeld hebben, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dit om er zeker van te zijn dat er met een kind niets is misgegaan op weg van huis naar school.

Vergeet u ook niet, indien van toepassing, uw kind bij de overblijf en/of de BSO af te melden.
Daar moet u zelf voor zorgen, dat doen wij als school niet.
Voor de overblijf op onze school kunt u een afmelding vóór 08.00 uur mailen aan overblijf@jozefschool.wsko.nl.

EHBO-brief

Wanneer uw kind op school ziek wordt of iets overkomt, zullen de telefoonnummers op de EHBO-brief gebruikt worden om de ouders hierover in te lichten.

Zorgt u er a.u.b. altijd voor dat de EHBO-brief op school actueel is. U kunt hieronder een lege EHBO-brief downloaden en aanvullen met nieuwe gegevens. Vervolgens levert u deze op school in.

Wij delen aan het begin van ieder schooljaar een lege EHBO-brief aan ieder kind uit en vragen u deze in te vullen. Op deze manier hebben wij zoveel mogelijk de laatste gegevens van uw kind.

Document in Acrobat PDF formaat (pdf formaat) EHBO-brief

Document in Word formaat (Word invulformulier) EHBO-brief